Kamermuziekconcert - New Light on Goldberg

Het Berlage Saxophone Quartet
Prachtig programma met de Goldbergvariaties van Bach
zo 17 jan 11:30
zo 17 jan ’21
11:30
  • zo 17 jan ’21
    11:30
    Live stream

Het Berlage Saxophone Quartet presenteert opnieuw een meesterwerk: de Goldbergvariaties van Johann Sebastian Bach. De variaties zijn teder, uitbundig, dansbaar en meeslepend. 

Live Stream - event

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen wordt het concert live gespeeld in Theater de Veste en kan je het volgen via een livestream. Hiervoor is een ticket te bestellen a € 10,00 per stuk.

Op zondag 17 januari kan je exclusief het programma om 11.30 uur live bekijken. Bezoek op die ochtend de speciale live streampagina. Deze pagina is alleen toegankelijk voor houders van een ticket voor dit event. Zorg er voor dat je bent ingelogd, met het account waarop het ticket is gekocht (het is aan te raden om van te voren even uit te loggen en daarna direct in te loggen voor de connectie met ons kassasysteem).

Het quartet en het programma

De vier leden bespelen acht saxofoons in de zetting van duo’s, trio’s en kwartetten, in een nieuw arrangement en met een speciaal gecomponeerde proloog. Op subtiele wijze wordt de muziek voorzien van kleur en beeld. Stap in de achtbaan van emoties, gecomponeerd door Bach en laat je meeslepen door de symbiose van licht en saxofoons.

Programma: Bach, Goldbergvariaties

Musici

Lars Niederstrasser, sopraan- en bassaxofoon; Peter Vigh, alt- en sopraansaxofoon; Juani Palop, tenor- en sopraansaxofoon; Eva van Grinsven, bariton- en altsaxofoon