Cabarestafette

Diverse cabaretiers
Een mooie kans om jong, bruisend talent te spotten
wo 16 dec
wo 16 dec ’20

De succesformule van Cabarestafette is al sinds 1985 bijzonder doeltreffend: drie aanstormende talenten voor de prijs van één. Een mooie kans dus om jong, bruisend talent te spotten. 

Elke avond betreden drie nieuwe talenten het podium, elk met een geheel eigen stijl. Vaak gaat het om winnaars van de verschillende cabaretfestivals, die de kans krijgen om voor een groot publiek te spelen, podiumervaring op te doen en hun spel te verfijnen. Met drie uiteenlopende acts en een virtuoze presentatie wordt het sowieso een leuke avond.

Het concept van de Cabarestafette op 16 december

We kijken er naar uit je te mogen ontvangen op deze hybride bonte avond waarin live en livestream elkaar in rap tempo afwisselen. Je beleeft iets nieuws, een experiment, vanuit de coronabeperking is misschien wel een deugd geboren. Het publiek wordt verdeeld over twee ruimtes, en de cabaretiers verdelen hun optreden tussen de verschillende podia. Wees alert want als je te weinig liefde geeft maakt de dienstdoende cabaretier wellicht de oversteek naar de andere zaal. Je ziet een deel live en een deel via stream.

[toegangsprijs inclusief drankje]

Je theaterbezoek in tijden van corona

Voor een aangenaam bezoek, zijn er aantal maatregelen genomen. Benieuwd? Lees meer...

Ter info:

  • De kaarten zijn zonder rij- of stoelnummer. Je krijgt op de avond zelf stoelen aangewezen.
  • Er is geen pauze