ANTIBODIES

Theater Rotterdam - Boogaerdt/VanderSchoot
voorstelling gaat door voor 30 personen
do 19 nov 20:15
do 19 nov ’20
20:15
  • do 19 nov ’20
    20:15
    Theaterzaal

In ‘ANTIBODIES’ speelt het sublieme performance-duo Boogaerdt/VanderSchoot met de vraag wie wij als mens in het postpandemie tijdperk zijn en wie we zouden moeten worden.

Let op: de juiste aanvangstijd is 20.15 uur

Het performance-duo Boogaerdt/VanderSchoot maakt grensverleggend theater waarmee ze ook internationaal hoge ogen gooien. Hun performance en installatie-voorstellingen breken de wetten van het conventionele theater. In ‘ANTIBODIES’ speelt dit sublieme duo met de vraag wie wij als mens in het postpandemie tijdperk zijn en wie we zouden moeten worden. We zien Suzanne Boogaerdt omringt door high-tech videoschermen in een futuristische seance waarin Lucy 2.0 wordt opgeroepen aan de hand van haar Google Search opdrachten uit het jaar 2020.

In de jaren ’70 werden de overblijfselen van de beroemde voorouder van de mens opgegraven. ‘Lucy’ leefde meer dan 3 miljoen jaar geleden en kon niet voorzien wat er van de mens zou worden. Net zo min als wij dit nu kunnen. ‘ANTIBODIES’ kijkt vanuit een speculatief toekomstperspectief terug naar de mens van nu.

[toegangsprijs inclusief drankje]

Bijzonder: theatrale installatie. Slechts 36 plekken beschikbaar

Je theaterbezoek in tijden van corona

Voor een aangenaam bezoek, zijn er aantal maatregelen genomen. Benieuwd? Lees meer...

Ter info:

  • De kaarten zijn zonder rij- of stoelnummer. Je krijgt op de avond zelf stoelen aangewezen.
  • Er is geen pauze

Credits

Medium: Suzan Boogaerdt | Regie: Bianca van der Schoot | Geluidscomposities en incantatie: Wessel Schrik | Scenografie: Marloes&Wikke | Video: Rodrik Biersteker