Ongelikt - werkvoorstelling

De Sekszusjes
1,5 meter sessie met De Sekszusjes
vr 19 jun
vr 19 jun ’20

Niet plat, maar goudeerlijk. De Sekszusjes, Krista en Marcelle Arriëns, werden in één klap beroemd door hun gelijknamige online programmareeks op YouTube, die totaal maar liefst 2,5 miljoen keer bekeken is. Op goudeerlijke wijze delen ze hun onzekerheden en ervaringen op het gebied van seks. 

"Plat of ranzig wordt het nooit, wel kwetsbaar en intiem" (NRC)

Ze voeren de kwetsbare gesprekken die ze zelf in hun tienerjaren zo hebben gemist. Want hoe kan je vergelijken of leren als iedereen zijn seksleven geheim houdt? Jij kunt er als eerste bij zijn! De Sekszusjes geven een leesvoorstelling. Met script bij de hand, een klein decor, de allereerste stappen vanaf de schrijftafel. Een unieke kans om de voorstelling in de meest prille vorm, met een klein gezelschap in de zaal, al mee te maken voordat ze vanaf oktober op tournee gaan. Een avond vol herkenbaarheid, (plaatsvervangende) schaamte, bevrijdende relativering en hilarisch ongemak.

De 1,5 Meter Sessies

We hebben een gevarieerd programma samengesteld, genaamd: De 1,5 Meter Sessies, op vijf verschillende data in de maanden juni en juli. Bijzonder in z'n soort, want er kunnen slechts 30 bezoekers per keer een voorstelling bijwonen. Unieke programma's voor een klein, intiem gezelschap.

Voor meer informatie over de maatregelen die we hebben genomen voor een aangenaam en veilig theaterbezoek, zie de pagina: 'Je bezoek aan Theater de Veste in juni en juli'.