Veilig, gelukkig en vitaal ouder worden

Broos

Theatergroep Drang
5 nov
14:30

Een voorstelling over veilig, gelukkig en vitaal ouder worden. Een voorstelling met een lach en een traan, gespeeld door leeftijdsgenoten.

Vijf procent van de senioren krijgt te maken met vervelende zaken die de veiligheid bedreigen. Het kan gaan over slaan, treiteren of pesten, bestelen of te weinig eten krijgen. Senioren praten hier niet gemakkelijk over, uit angst of schaamte. In deze theatervoorstelling worden voor een ieder herkenbare situaties nagespeeld. Na afloop is er gelegenheid tot napraten.
 

Voor meer info: www.ssbodelft.nl
 

Kaarten kosten € 2,50 en zijn te reserveren via deze website (www.theaterdeveste.nl) of voor 15 oktober a.s. door overmaking van € 2,50 per kaart op rekeningnummer NL22 INGB 0006 879737 t.n.v. Samenwerkende Bonden van Ouderen.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie