De musical naar het verhaal van de Oscar-winnende filmversie

The Full Monty

Delftsch Studenten Tooneel Gezelschap (DSTG)
14 jun
-
15 jun
 • vr 14 jun
  20:00
  Theaterzaal
  Geweest
 • za 15 jun
  20:00
  Theaterzaal
  Geweest

Op 14 en 15 juni voert het Delftsch Studenten Tooneel Gezelschap van het DSC 'The Full Monty' op in Theater de Veste. Het stuk wordt gespeeld en gemaakt door studenten van het Delftsch Studenten Corps (DSC), onder leiding van niemand minder dan Robbert van den Bergh.

Door de economische crisis raken grote groepen arbeiders hun baan kwijt. Één werkloze arbeider gaat op zoek naar een nieuwe bron van inkomsten, hij moet immers aan geld komen om de alimentatie voor zijn zoontje bij elkaar te krijgen. Samen met 5 mede werklozen bedenkt hij de ultieme oplossing: een stripact 'The Full Monty'.
 

Er is alleen één klein probleem: de zes werkloze mannen zijn niet bepaald de meest sexy mannen en daarnaast niet in de wieg gelegd voor een striptease-act. De enige manier om deze act te laten slagen is om vrouwen naar binnen te lokken door hen te beloven dat ze zich écht helemaal gaan blootgeven.

 

'The Full Monty' is een musical naar het verhaal van de gelijknamige film uit 1997. In 2019 spelen de studenten een moderne versie van dit verhaal, maar de basis vol humor, liefde, vriendschap én dans blijft hetzelfde!


De VIP kaarten zijn € 25,00 en dan krijg je een plek vooraan en een drankje.
De reguliere kaarten zijn € 15,00.
 

Kaartjes voor dit spektakel zijn te koop via de volgende link. Beide voorstellingen op 14 en 15 juni vangen aan om 20:00 uur in Theater de Veste.

humor, liefde, vriendschap én dans

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie