za 30 mei 20:15
Fysieke krachtmeting met Wim Opbrouck en Wilfried de Jong

Jungfrau

Toneelgroep Maastricht
30 mei ’20
20:15

Een fysieke krachtmeting van de rasacteurs Wim Opbrouck en Wilfried de Jong, eentje tot aan de pijngrens. Een onweerstaanbare mix van theater, beukende muziek en ontroerende dans.

Opbrouck en De Jong zitten vast in het hooggebergte. Hun hut is ingesneeuwd. Vanaf het schuine dak kijken ze uit over het dal. Ze gaan hier uitkomen, zoveel is zeker. Want: niets is onmogelijk.

‘Jungfrau’ is een fysieke krachtmeting tot aan de pijngrens, een onweerstaanbare mix van theater, beukende muziek en ontroerende dans. Natuurlijk nemen de twee mannen af en toe rust om zaken te beschouwen, maar dan borrelt de energie weer op. Omdat de wereld nog niet af is.

Mannenvriendschap

Opbrouck en De Jong raakten bevriend tijdens de opnames van de film ‘Ventoux’ uit 2015. Dat resulteerde twee jaar later in de voorstelling ‘We free kings’, een ode aan de jazz. Beide theatermannen speelden de afgelopen seizoenen al rollen bij Toneelgroep Maastricht, nu maken ze bij het gezelschap samen ‘Jungfrau’.

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

concept en spel: Wilfried de Jong en Wim Opbrouck

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie