The Last Waltz

Het Groot Niet Te Vermijden
‘The Last Waltz’ is de 16e en tevens de afscheidsvoorstelling!
do 19 mei 20:15 - 22:25
do 19 mei ’22
20:15 - 22:25
  • do 19 mei ’22
    20:15 - 22:25
    Pauze 21:15
    Theaterzaal

Met ‘The Last Waltz’ viert Het Groot Niet Te Vermijden zijn afscheid. En dat terwijl de mannen nog barsten van de nieuwe ideeën: ‘De vogeltjesdans’ omgetoverd tot Arabische raï, 21 instrumenten bespelen in 3 minuten en Goeroe Boeroe Bhagwan die zorgt voor spirituele verlichting.

Krijgen ze al hun creatieve invallen in deze laatste theatervoorstelling gepropt? Natuurlijk lukt dat, net zoals ze bij hun vijftien eerdere voorstellingen met indrukwekkend muzikaal vakmanschap het ene na het andere hilarische hoogstandje lieten zien én horen. Want ook al doet het pijn, afscheid nemen doe je met een lach. Grijp uw laatste kans om HGNTV in volle glorie in het theater te bewonderen.

[toegangsprijs inclusief drankje]

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.