"Glorieuze en louterende toneelbewerking" (Trouw)

De Aanslag

Victor Löw, Peter Bolhuis e.a.
30 apr ’20
20:15

De veelgeprezen toneelbewerking van Harry Mulisch’ bestseller is terug. Het grootste deel van het team, dat in 2011 zorgde voor een ware sterrenregen in de pers, is er nu ook weer bij: acteurs Victor Löw en Peter Bolhuis en regisseur Ursul de Geer.

Tijdens de hongerwinter van 1945 wordt een collaborerende politieagent doodgeschoten voor het huis van de twaalfjarige Anton Steenwijk. Deze gebeurtenis en de consequenties ervan blijven de rest van zijn leven aan Anton knagen. “Glorieuze en louterende toneelbewerking.” (Trouw in 2011)


[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

tekst: gebaseerd op de roman ‘De Aanslag’ van Harry Mulisch | bewerking: Léon van der Sanden | regie: Ursul de Geer | spel: Victor Löw, Peter Bolhuis, Henriëtte Tol, Linde van den Heuvel en Reno van Rijsewijk

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie