wo 15 apr 20:15
Hilarisch, absurd en bovenop de actualiteit

Koning van de toekomst

Martijn Koning
15 apr ’20
20:15
  • wo 15 apr
    20:15
    Theaterzaal

Martijn Koning heeft energie te veel. Waar anderen uitpuffen, stroopt hij zijn mouwen alweer op. Het volgende avontuur wacht. Een show van Koning komt met de ‘hoogste grapdichtheid-garantie’, tijdens tachtig minuten pure stand-up comedy. Zijn hoofd staat nooit stil; als een flipperkast vuurt hij zijn grappen en komische observaties op zijn publiek af.

Hij probeert het heus wel eens; stilstaan, stilzitten, mond even dicht. Maar mèn wat is dat moeilijk. Zelfs met vissen is hij gestopt. “Hij kiest voor pure stand-upcomedy en dat is een slimme keuze. Want binnen dat genre staat Koning aan de top”, schreef NRC Handelsblad **** over zijn vorige programma ‘Koning van de dieren’.

De pers over Martijn:

  • de Volkskrant **** over zijn vorige programma ‘Koning van de dieren’: “In de regie van Raoul Heertje is dit een mooi opgebouwd programma.”
  • Dagblad van het Noorden **** over zijn vorige programma ‘Koning van de dieren’: “Hij maakt er in een adembenemend tempo een geweldige stoeipartij van. Spits en fantasierijk, vooral.”
  • NRC Handelsblad **** over zijn vorige programma ‘Koning van de dieren’: “Hij kiest voor pure stand-upcomedy, en dat is een slimme keuze. Want binnen dat genre staat Koning aan de top.”
  • Algemeen Dagblad *** over zijn vorige programma ‘Koning van de dieren’: “Koning toont zich een gaaf verteller die zijn argeloosheid, klunzigheid en verwondering mooi samenbalt en geestig de toets der herkenning aanslaat.”

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

regie: Raoul Heertje

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie