wo 8 apr 20:15
Muzikale en beeldende voorstelling met fantastische en zeer grote cast

FABEL

Orkater
8 apr ’20
20:15

Een kleurrijk en muzikaal epos waarin de gruwel en romantiek van de dierenfabel tot leven komen. Hazenhart of leeuwenmoed. Sluw als een vos, dom als een ezel. Mieren, hamsteren, hondstrouw. De dierenwereld is als een spiegel van de menselijke maatschappij.

Orkater cirkelt in deze muzikale, beeldende voorstelling – gemaakt door een grote groep Orkaters, zoals de mannen van Lars Doberman en alle muzikanten van K.O. Brass! – om de fabel als een havik om zijn prooi. Want hoe vaker de fabel herhaald wordt, hoe meer waarheid hij lijkt te bevatten. Regisseur Suze Milius is winnares van de Erik Vos Prijs 2018.

Credits

Gemaakt en gespeeld door een grote groep Orkatermakers: de mannen van Lars Doberman (Reinout Scholten van Aschat, Matthijs van de Sande Bakhuyzen, Mattias Van De Vijver, Jip van den Dool, Jochem van Laarhoven), Dionne Verwey, Erik van der Horst, de alle muzikanten van K.O. Brass! (Patrick Votrian, Randell Heye, Romain Bly, Robert-Jan Looysen en Kobi Arditi/bekend van Kyteman Orchestra) en geregisseerd door Suze Milius (Erik Vos Prijs 2018).

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie