do 12 mrt 20:15
Actueel, pijnlijk relevant, inhoudelijk en uiterst geestig

DREEJKLEZOEW

André Manuel
12 mrt ’20
20:15

André Manuel duikt in de gitzwarte, maar ook meer dan dartele geest van DREEJKLEZOEW, de even geliefde als verguisde mythische Twentse clown. Al sinds de ontdekking van de hemel dendert deze politiek incorrecte hork door de Nedersaksische geschiedenis, als Herman Finkers on speed.

In verband met de maatschappelijke onrust die is ontstaan rondom de aankondiging van deze voorstelling zijn er nog meer dan voldoende kaarten beschikbaar. En zo ziet DREEJKLEZOEW dat graag. Want dit duivelskind, deze Kaffer der Lage Landen, is toch godverdomme niet voor niks het exact tegenovergestelde van het succesverhaal. “Manuel evenaart zijn meesterstuk in een slim gestructureerd, maar ook lekker rumoerig programma.” (de Volkskrant ****)

De pers over André:

  • de Volkskrant ****: “André Manuel evenaart zijn meesterstuk in een slim gestructureerd, maar ook lekker rumoerig programma. (…) De schakeling tussen het tieren in de conferences en de romantische muziek maakt zijn cabaret dynamisch.”
  • Algemeen Dagblad: “André Manuel behoort tot het uitstervende ras van kleinkunstenaars dat nog geëngageerd cabaret maakt.”
  • Cabaret.nl ****: “Manuel is zeer maatschappijkritisch en komt soms met verrassende zienswijzen. “Hij kietelt met het nodige prikkeldraad en zijn ruwheid polijst hij met zeven goede en grappige liedjes.”

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie