za 29 feb 21:00
Achtiende editie van het Nacht van de Cabaret

Nacht van het Cabaret

Winnaar Leids Cabaretfestival, Hun, Chris Verlaar e.a.
29 feb ’20
21:00

Het is voor de achttiende keer dat we dit nachtelijke humorpakket mogen presenteren! Een feestnummer in het cabaretaanbod: tot na middernacht word je getrakteerd op een reeks toptalenten die de cabaretwereld rijk is, aangevuld met de kersverse winnaar van het Leids Cabaretfestival 2020. Dat wordt smullen!

Hun

Sabine Krol en Charlotte de Vries zijn Hun. Hun verschijning op het toneel is charmant, brutaal en buitengewoon onbescheiden. Laat u verleiden door Hun lyrische melodieën en Hun ontwapende directheid. Spelend met verwachtingen en u, winden zij u met gemak om Hun vinger.

Chris Verlaan

Jury- én publieksprijs winnaar Cameretten, Chris Verlaan, debuteert met zijn muzikaal cabaretprogramma ‘Man in de Maak’. “Hij lijkt geïnspireerd door mensen als Kees Torn en Hans Dorrestijn…… Zijn voorstelling heeft een grote grapdichtheid,” schreef de jury die hem bekroonde met de juryprijs Cameretten.

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

De volledige line-up wordt later bekend gemaakt. t.b.a.

Humorpakket met sterren! ★★★★★

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie