Nacht van het Cabaret

Lisa Ostermann, Hun, Chris Verlaan e.a.
Achtiende editie van het Nacht van de Cabaret
za 29 feb 21:00 - zo 1 mrt 00:15
za 29 feb ’20
-
zo 1 mrt ’20
Vanaf 21:00
  • za 29 feb ’20
    -
    zo 1 mrt ’20
    Vanaf 21:00
    Theaterzaal

Voor de achttiende keer presenteert Theater de Veste dit nachtelijk humorpakket! Tot na middernacht kun je genieten van een reeks toptalenten die de cabaretwereld rijk is, aangevuld met de kersverse winnaar van het Leids Cabaretfestival 2020: Lisa Ostermann. 

Gastheer is MC Fuad Hassen, die met zijn innemende persoonlijkheid, gulle lach en laid-back comedystijl iedere zaal probleemloos inpakt: "Een aimabele persoonlijkheid naar wie het prettig luisteren is", aldus de Volkskrant. Line up is verder als volgt: Lisa Oostermann, Hassan el Rahaui, Glodi Lungungu, HUN en Chris Verlaan. 

Lisa Ostermann

De jury van het Leids Cabaret Festival 2020 roemde Ostermanns vermogen om het publiek op het verkeerde been te zetten: "Wat conventioneel lijkt in deze voorstelling blijkt telkens weer een opstapje naar een verrassend moment, een onverwachte wending of humor uit een vreemde hoek." Ostermann studeerde in 2017 af aan de Amsterdamse Toneelschool en Kleinkunstacademie. Ook bezocht ze het Conservatorium Haarlem. Samen met acteur Jordy Vogelenzang maakt ze sketches voor Het Klokhuis. 

Hassan el Rahaui

Hassan el Rahaui is een van de snelst rijzende sterren binnen de Nederlandse comedy-wereld. Wie hem heeft gezien, snapt meteen waarom. Hassan heeft een berg aan goede grappen over zijn Marokkaanse familie en een sympathieke stijl die meteen de harten van het publiek.

Glodi Lungungu

Glodi Lungungu, comedian in hart en nieren, groeide op als voetballer, maar ontdekte al snel dat hij beter op het podium paste. Zijn ontwapenende charme en zelfverzekerdheid leverde hem zowel de jury-als publieksprijs van de AFK Sonneveldprijs op.

Hun

Sabine Krol en Charlotte de Vries zijn Hun. Hun verschijning op het toneel is charmant, brutaal en buitengewoon onbescheiden. Laat je verleiden door Hun lyrische melodieën en Hun ontwapende directheid.

Chris Verlaan

Jury-én publieksprijs winnaar Cameretten, Chris Verlaan, debuteert met zijn muzikaal cabaretprogramma ‘Man in de Maak’. Hij werd geprezen voor zijn grote grapdichtheid, slimme vondsten en een gezonde dosis zelfspot, geïnspireerd door zijn autisme. 

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Humorpakket met sterren! ★★★★★