wo 19 feb 20:15
Liedjes die raken en soms misschien een beetje vergeten zijn

Hadewych Doet De Dames

Hadewych Minis, Matangi Quartet e.a.
19 feb ’20
20:15

Hadewych Minis en het Matangi Quartet spelen nummers die raken en de bijna vergeten liedjes van vrouwen uit de Nederlandse muziekgeschiedenis. Van Anouk naar Annie M.G. Schmidt en van LAKSHMI tot de Zangeres Zonder Naam.

In de afgelopen 75 jaar bereisden zo’n 250 Nederlandse zangeressen de Nederlandse podia. Opgeteld goed voor een slordige 12.500 liedjes. Hadewych speurt in deze berg naar nummers die haar raken, de bijna vergeten liedjes en nummers die niets aan zeggingskracht hebben ingeboet.

Begeleid door het Matangi Quartet, aangevuld met een bassist en een drummer, wisselen nostalgie en hits elkaar af in een aaneenschakeling van gespeelde en gezongen monologen. Van Anouk naar Annie M.G. Schmidt en van LAKSHMI tot de Zangeres Zonder Naam.


[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

muziek: Hadewych Minis, Matangi Quartet, Leon Klaasse (drums) en Marijn van Prooijen (bas) | regie: Peter van de Witte

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie