di 21 jan 20:15 - 21:15
Cabaret zonder woorden, stand-up zónder taal

TAPE FACE

The TAPE FACE Show
21 jan ’20
20:15 - 21:15

In de wereld van show en cabaret zijn er tussen alle welbespraakte ratelaars ook stille acts die diepe indruk maken. TAPE FACE bijvoorbeeld. Zijn silent comedy-shows krijgen zoveel vier- en vijfsterrenrecensies dat hij geen geld meer hoeft te besteden aan publiciteit.

Brand. New. Show.

“Eindeloos inventief, verschrikkelijk grappig. Sublieme waanzin”, schreef Time Out. Wat er zo grappig is? Alleen TAPE FACE's uiterlijk al: een verwilderde blik, geëlektrocuteerd kapsel en een stuk zwarte ducttape op zijn mond. Enkel met zijn motoriek wikkelt hij elke zaal om zijn vinger. In deze nieuwe show is de sportieve medewerking van het publiek een belangrijk ingrediënt, evenals muziek, geluidseffecten en een heerlijke portie verbeeldingskracht. NRC Handelsblad zag TAPE FACE tijdens een van zijn vele shows op het Edinburgh Festival Fringe: “Hij creëert pure theatermagie, puttend uit een Chaplineske verbeelding.”

De pers over TAPE FACE:

  • The Scotsman *****:“A show that’s a delight from start to finish, that can be enjoyed by absolutely everybody.”


[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]  


Festival Visuals

Theater de Veste presenteert regelmatig een bijzonder visueel (internationaal) theateraanbod onder de noemer 'Festival Visuals'. Fascinerende juweeltjes van hoogstaande kwaliteit waarin beelden veelzeggend zijn. Het zijn voorstellingen van makers die gemeen hebben dat hun werk tot ver over de landsgrenzen succesvol is.

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie