Comedy Club Delft

Vincent Geers, Benjamin van der Velden, Mark Waumans e.a.
Lachen, gieren… brullen bij hét stand-up podium van Delft
wo 15 jan 20:30
wo 15 jan ’20
20:30
  • wo 15 jan ’20
    20:30
    Theatercafé
    uitverkocht

Een avond met rauwe humor, scherpe teksten en keiharde grappen. De comedians zitten bovenop de actualiteit, houden je een spiegel voor die als confronterend kan worden ervaren, maar bovenal bezorgen zij je een geweldige avond. Niets, en niemand wordt gespaard. Stand-up comedy doet het goed in Delft, eerdere comedyavonden in Theater de Veste waren steevast uitverkocht. Wacht daarom niet te lang met reserveren.

Vincent Geers

Vincent Geers is theater maker/stand up comedian. In 2007 studeerde hij af aan de opleiding Theaterdocent in Amsterdam. 3 maanden later won hij zowel de Jury als publieksprijs van het Cameretten Festival in Rotterdam. "Onder Controle” was zijn eerste avondvullende cabaretvoorstelling waarmee hij door het hele land heeft gespeeld. Daarna volgde het programma “ Het is tijd”.

Als stand up comedian speelt hij in theaters, poppodia, cafe ‘s en op festivals als: Lowlands, Het Amsterdam comedyfestival en Laughing Matters en sinds 2007 speelt hij voor de Nederlandse expats in het buitenland.

Benjamin van der Velden

Benjamin heeft laten zien waarom hij op de theaterpodia thuishoort. Hij studeerde met glans af aan het conservatorium in Haarlem, om vervolgens te kiezen voor het cabaretpodium waar hij debuteerde met een grote tournee als eerste TVB New Artist.

In 2016 won Benjamin zowel het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival als de persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Mark Waumans

Was iedereen maar zo lekker moeilijk als Waumans. Dat zou de wereld toch een stuk mooier maken. Iedereen gaat naar rechts? Dikke kans dat hij naar links gaat. Maar dan wel met een omweg. Op zoek naar hobbels in de weg. Geen wonder dat hij nog wel eens verstrikt raakt in zijn eigen gedachtes. 

Mark Waumans stapt begin 2013 voor het eerst op het podium als stand-up comedian. Met zijn unieke, droge stijl en aparte kijk op de alledaagse dingen valt hij al snel op. Binnen korte tijd staat hij in de finale van de Culture Comedy Award 2015 en wint tijdens het Griffioen/Zuidplein Cabaret Festival 2015 de publieksprijs. Kort hierop wordt hij ingelijfd door Comedy Cafe Amsterdam als één van de vaste comedians.