ma 25 nov - di 26 nov
Meesterlijke typetjes en scherpe dialogen

En nu dan?

Plien & Bianca
25 nov ’19
-
26 nov ’19
 • ma 25 nov
  20:15
  Theaterzaal
 • di 26 nov
  20:15
  Theaterzaal

Plien & Bianca vormen een genre op zich en zijn al jaren niet meer weg te denken uit de top van het Nederlandse cabaret. Hun vorige theaterprogramma ‘Gaat het nog door?’ werd genomineerd voor de Poelifinario, trok volle zalen en kreeg lovende recensies.

Ook show nummer zeven ‘En nu dan?’ zit propvol meesterlijke typetjes, scherpe dialogen en sublieme timing. De dames nemen je mee op een onbekommerde avond van hartverscheurende humor en ontroerende hilariteit.

De pers oveer Plien & Bianca:

 • Trouw **** over hun vorige show ‘En nu dan?’: “Eigenlijk zijn het volslagen idiote types die langskomen, bijna allemaal gemankeerd of op z’n minst met een flinke deuk. (…) Een lust voor het oog én de lachspieren.”
 • NRC Handelsblad **** over hun vorige show ‘En nu dan?’: “Zo veel kolder wordt in anderhalf uur zelden vertoond.”

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe | try-out]

Credits

Regie: Patrick Stoof en Kees Prins, Tekst: Roel Bloemen, Plien van Bennekom, Bianca Krijgsman, Patrick Stoof, Kees Prins, Decorontwerp: Thomas Rupert en Roos Veenkamp, Kostuumontwerp: Arno Bremers, Lichtontwerp: Marc Heinz

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie