Spannende muzikale komedie met Ilse Warringa en Rop Verheijen

Zwijnenstal

Theater Sonnevanck en de Nederlandse Reisopera (8+)
16 nov
19:30

Een muzikale familiekomedie over recht en onrecht, leiders en volgers en de moed die nodig is om nee te zeggen als iedereen zwijgt. Met onder anderen Rop Verheijen en Ilse Warringa (De Luizenmoeder).

Overal zingt het wonderbaarlijke verhaal rond over de vrolijke en altijd lachende dieren van de Beestenhoeve. Sinds ze hun boer verjaagd hebben, doen de dieren alles zelf. Zingend en lachend werken ze op het land. Wat hebben ze geboft met De Admiraal, het enorme varken dat alle mensen te slim af is.

 

Maar dan staat er een big aan de poort, Hagel. Hij komt een tv-programma maken over de Beestenhoeve. De Admiraal gedraagt zich steeds meer als de boer. Achter de stallen fluistert een kip dat hij haar eieren heeft verkocht en een paard zingt een hartverscheurende aria over haar verdwenen geliefde. Zijn de dieren nog wel gelukkig? Waarom klinken hun liederen steeds droeviger? En hoe kan het dat hun boerderij weer lijkt op de boerderij waartegen ze zich hadden verzet?


 

Credits

tekst: Marije Gubbels i.s.m. Ilse Warringa | regie: Marije Gubbels | compositie muziek: Thijs Borsten | spel en zang: Freek den Hartogh, Rop Verheijen, Ilse Warringa en Whitney Sawyer | livemuziek: Robbrecht Van Cauwenberghe en Frank Stukker | vormgeving: Dieuweke van Reij en Sanne Oostervink

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie