za 9 nov 20:15
Negende show van publiekslieveling Sara Kroos

Verte

Sara Kroos
9 nov ’19
20:15
  • za 9 nov
    20:15
    Theaterzaal

Ze is grof, ze is direct, ze maakt je aan het lachen om de ergste dingen en ze heeft een klein hartje. Sara Kroos pakt extra uit met haar nieuwe show: ‘Verte’. Met verrassende visuals en een 2.0 muziekstijl met haar topmuzikanten. Met de energieke, stoere aanpak die we van haar gewend zijn, maar ook een nieuwe blik, vrolijk voorbij de zwaarte. Met een geweldige avond voor iedereen die tegen een stootje kan.

'Verte' gaat over vooruitkijken, verder denken. En hoe ver kun je gaan? 'Verte' is een show als een rollercoaster en als je na afloop naar buiten stapt, ben je lekker door elkaar geschud en kun je er weer fris tegenaan.

De pers over Sara:

  • Algemeen Dagblad ***** over ‘Zonder Verdoving’: “Sara Kroos maakt indrukwekkende rentree. (…) Een juweel van een voorstelling.”

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

regie: Jessica Borst | muzikanten: Rutger Hoorn en Nathaniël van Veenen

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie