Lachen als een baas

Comedy Club Delft

Fuad Hassen, Roel C Verburg, Victor Luis van Es e.a.
16 okt
20:30
  • wo 16 okt
    20:30
    Theatercafé

Comedy Club Delft is hét stand-up podium van de stad! De comedians zitten bovenop de actualiteit, houden je een spiegel voor die als confronterend kan worden ervaren, maar bovenal bezorgen zij je een geweldige avond. Stand-up comedy doet het goed in Delft, eerdere comedyavonden in Theater de Veste waren steevast uitverkocht. Wacht daarom niet te lang met reserveren.

Fuad Hassen

"Fuad Hassen (…) een rustige, beheerste verteller, die goed is in het uitspelen van komische situaties en bovendien echt iets te vertellen heeft" - NRC

Fuad begon ooit bij HumorTV, maar is nu bij een groot publiek bekend door zijn wekelijks item bij ‘Is er een dokter in de zaal’ op RTL4. De beheerste verteller weet als geen ander hoe hij een zaal in moet pakken en laat het publiek met zijn laid-back comedystijl genieten van de beste verhalen. Met zijn fascinatie voor kleine dingen neemt hij je mee in zijn hersenspinsels: Maar wat als er een klein dingetje net anders was verlopen? Was de wereld dan anders? Zijn die kleinste gebeurtenissen of uitvindingen dus tóch belangrijk? En zijn het dan nog wel kleine dingen?

Roel C Verburg 

Gitaarkomiek Roel C. Verburg wordt geroemd om zijn slimme grappige liedjes en zijn relaxte podiumpersoonlijkheid. Op de radio speelde hij wekelijks een liedje in Giel Beelens freaknacht en tegenwoordig bij Jeroen van Inkel op NPO Radio 5. Daarnaast was hij op TV te zien in het onelinerprogramma Padoem Patsss op NPO3. Tevens is hij één van de vaste bespelers van het Comedy Café in Amsterdam."Liedjes in de traditie van Hans Dorrestijn, met de muzikale kwaliteit van Spinvis.” – Elsevier.

Victor Luis van Es

"In al zijn eenvoud het mooiste en meest gedurfde verhaal van de avond."- Volkskrant over zijn optreden op het Cameretten festival

Van Es won in 2015 de publieksprijs van het Amsterdams Studenten Cabaret Festival en was later dat jaar voorprogramma van Javier Guzman tijdens de tour voor de Sinterklaas conference. Victor deelt zijn ervaringen en gevoelens zodat het publiek een kijkje krijgt in zijn wereld en hopelijk inziet dat het leven alles behalve zwart wit is. Geen onderwerp is taboe, met zijn grappen en verhalen weet hij groteen kleine zalen te boeien.

De laatste comedian blijft nog even een verrassing.


Locatie: Theatercafé

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie