za 12 okt 20:15 - 22:35
Weergaloze gitaarsolo’s, rauwe bluessongs en authentieke americana

The Sound of The Blues & Americana

Johan Derksen presenteert
12 okt ’19
20:15 - 22:35
  • za 12 okt
    20:15 - 22:35
    Theaterzaal

Na de succesvolle shows ‘Pioniers van de Nederpop’ en ‘Keeps the Blues Alive’ komt muziekliefhebber Johan Derksen met een programma, waarin blues en americana voortdurend tegen elkaar aan schurken. Maak je op voor een avondje vol weergaloze gitaarsolo’s, rauwe bluessongs en authentieke americana.

Derksen laat twee Amerikaanse artiesten overvliegen: Malford Milligan, voormalig frontman van onder meer de Greg Koch Band en The Boneshakers, en Di Reed, die hits scoorde met de meidengroep Jade.

Daarnaast telt de line-up namen als Sean Webster, Erwin Java, AJ Plug en Phil Bee.

Voor en na de voorstelling wordt een expositie opgesteld door Museum RockArt. De expositie bestaat uit bijzondere affiches, gitaren, cd's, lp's en boeken uit de Nederlandse popgeschiedenis vanaf de jaren 50 tot heden.

[toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Credits

met: Malford Milligan, Di Reed, Sean Webster, Phil Bee, Hilde Vos, AJ Plug, Erwin Java, Jack Hustinx, Eric van Dijsseldonk, Roel Spanjers, Roelof Klijn en Fokke de Jong
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie