do 10 okt 20:15
Schurend eerlijk, verbaal agressief, intrigerend en charmant

Meer van hetzelfde (deel 1)

Daniël Arends
10 okt ’19
20:15
  • do 10 okt
    20:15
    Theaterzaal

Daar ben ik weer lieve mensen. Met mijn cynische en politiek incorrecte grappen, quasifilosofische overpeinzingen en gespeelde nonchalance. Je krijgt vanavond alles exact zoals je dat van me gewend bent. Behalve dan dat deze show echt niet meer te onderscheiden is van de vorige. Veel plezier met ‘Meer van hetzelfde (deel 1)’.

Aldus Daniël, die in zijn vorige voorstelling ‘The Afterparty’ in een onweerstaanbare flow zat, volgens NRC Handelsblad: “Heen en weer ijsberend over het podium, met handen en vingers zijn woorden onderstrepend en een peilende blik als hij even temporiseert of zich een gemakkelijke grap permitteert, houdt hij je in zijn verhaal gevangen.”

De pers over zijn vorige voorstelling De Afterparty:

  • NRC (★★★★): “Arends zit deze voorstelling in een onweerstaanbare flow. (…) Hij wil het hart van het woord ‘gezellig’ naar buiten trekken, de huid van de letters schrapen, het woord onder zijn voeten vertrappelen en het dan voor de zekerheid in de fik steken.”
  • DAGBLAD VAN HET NOORDEN (★★★★): “Treiterkop in spitsvondig college. (…) Afwisselend ingetogen en uitbundig, maakt hij opnieuw indruk met zijn observaties binnen een sprankelend kader van bizarre en hilarische contrasten. (…) Hij is een treiterkop, een man van redenaties, die zalen afsluit. Zijn toon is die van een spitsvondig college. (…) het is een sluitend, compact relaas.
  • TROUW (★★★): “Zijn stijl is sarren, dwars zijn, grof, hard, gevaarlijk en politiek incorrect uit de hoek komen. (…) Van grof naar invoelend en weer terug.”

[reprise | toegangsprijs inclusief drankje | bewaakte garderobe]

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie