do 12 sep 14:30
Wereldreis die haar Joodse voorouders maakten

Mijn zwervend hart

Nadja Filtzer
12 sep ’19
14:30
  • do 12 sep
    14:30
    Rietveld Theater

Nadja Filtzer oogstte met haar voorstelling ‘Vive Piaf’ veel succes en werd door de pers ‘de Piaf van de 21ste eeuw’ genoemd. In deze voorstelling neemt ze ons mee op de wereldreis die haar Joodse voorouders maakten. Van de Oekraïne via Le Havre naar New York en Mexico.

Haar familiegeschiedenis komt tot leven via gespeelde en gezongen scènes over o.a. het weggestuurd worden en de moeite om ergens te aarden. Met humor en zelfrelativering laat Filtzer zien hoe ze zich bevrijd heeft van familiepatronen en trauma’s. Ze zingt eigen composities en naast de oorspronkelijke talen Nederlandse teksten op o.a. Russische muziek, Jiddische klezmer, Franse chansons, jazz en een onvervalst Amsterdams volkslied. Ze wordt begeleid door Leo Bouwmeester.

Toegangsprijs: € 15,00 | € 20,00 (incl. lunch – aanvang 13.00 uur)
 

Locatie

Deze voorstelling vindt plaats in het Rietveld Theater. Adres: Rietveld 49, 2611 LH Delft (015-7370406). 

Onderdeel van:
Theater Overdag
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie