Een geboren verhalenverteller

Voordat het te laat is

Fresku
24 apr
20:15
  • wo 24 apr
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal
    Geweest

Wie hier zijn debuut ‘Welkom bij de Fresku Show’ heeft gezien, weet dat Fresku behalve een creatieve duizendpoot ook een geboren verhalenverteller is.

Verrassing is zijn belangrijkste wapen. Net als hij je heeft meegesleept in een kwetsbaar en hartverscheurend verhaal, duikt er een absurd typetje op – patserrapper Gino Pietermaai of de volkse racist Willy Keurig – dat je met een hilarische en schaamteloze monoloog op het andere been zet. Fresku heeft nog heel veel onnavolgbare gedachtespinsels en fantastische verhalen voor je in petto: over vaderschap, liefde en mannelijkheid bijvoorbeeld. Daarom moest er een nieuw programma komen. ‘Voordat het te laat is’.
 

De Volkskrant ***:

“Wellicht kan Fresku de route afleggen van Ali B, die andere rapper die inmiddels een mooie cabaretcarrière heeft opgebouwd.”

 

Theaterkrant ***:

“Fresku is op zijn best als verhalenverteller.”

Credits

regie: Titus Tiel Groenestege

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie