di 16 apr 20:15 - 21:45
Sympathieke beroepsklunger

Onze Henry

Henry van Loon
16 apr ’19
20:15 - 21:45
  • di 16 apr
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal

Een nieuwe knettergekke show van die dekselse, sympathieke beroepsklungel Henry van Loon. Intussen beter bekend als Volkert, de ondoorgrondelijke conciërge uit de recente tv-hit De Luizenmoeder.

Met dezelfde ongeëvenaarde slapstick waarmee die rare Henry zich door de doldrieste realiteit van dit maffe bestaan heen wurmt, rijgt hij in deze hilarische solo louter hoogtepunten aaneen. Hilariteit wordt daarbij virtuoos afgewisseld door een fideel moment met het publiek of een ontroerend lied. Je bedenkt het niet maar je ziet het wel degelijk, waardoor je na afloop hoofdschuddend tegen je tijdelijke bedpartner fluistert: dat was nu echt weer iets voor onze Henry. En die is “fascinerend en bijzonder grappig”, aldus Theaterkrant over zijn vorige programma ‘Sleutelmoment’.

De pers over Henry’s voorstelling Sleutelmoment:


'Eén van de getalenteerdste komieken van Nederland' Het Parool ★★★★

‘Bijzondere comedystijl met stand-up, types, liedjes en visuele grappen' De Volkskrant★★★★

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie