Oergeestige show vol fantastische vondsten.” (de Volkskrant *****)

Pesetas

Van der Laan & Woe
8 feb
-
9 feb
Data & tickets

Van der Laan & Woe brengen met ‘Pesetas’ een avond totaalcabaret die bol staat van de grappen, scènes en muzikale acts.

Van der Laan & Woe brengen met ‘Pesetas’ een avond totaalcabaret die bol staat van de grappen, scènes en muzikale acts. Wie Niels en Jeroen alleen kent van het satirische tv-programma ‘De Kwis’: stop met lezen en koop zo snel mogelijk een kaartje! Want ‘Pesetas’ is een virtuoze tijdreis die je alleen gelooft als je erbij bent geweest. Ben je niet gestopt met lezen, dan nog even dit: “Van der Laan & Woe zijn oergeestig in show vol fantastische vondsten. (…) Je mond valt open van zo veel vindingrijkheid en theatraal vernuft. (de Volkskrant *****)
 

 

[reprise]

 

 

 

de Volkskrant *****:
“Van der Laan & Woe zijn oergeestig in show vol fantastische vondsten. (…) Je mond valt open van zo veel vindingrijkheid en theatraal vernuft. ‘Pesetas’ is een verbluffende multimediale show waarmee Van der Laan & Woe zichzelf overtreffen. (…) Wat deze zesde voorstelling van het duo écht goed maakt, is dat de technische snufjes effectief worden ingezet om een inhoudelijk sterk verhaal te vertellen over de verraderlijkheid van nostalgie.”

De Telegraaf ***½:
“Veel flair en muzikaliteit.”

Credits

tekst, muziek en spel: Niels van der Laan en Jeroen Woe | regie: Lidwien Roothaan | vormgeving: Dirk Debou | licht: Yuri Schreuders

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten