De waarheid: brengt het verlichting of niet?

De Waarheid

Huub Stapel, Johanna ter Steege e.a.
do 24
januari

‘De Waarheid’ is een originele komedie over liefde, lust en ontrouw tussen twee bevriende stellen. Met prachtig spel van onder anderen Huub Stapel en Johanna ter Steege.

Kom vooraf eten in ons Theatercafé!

Na het bejubelde ‘De Vader’ opnieuw een toneelstuk van het Franse talent Florian Zeller. ‘De Waarheid’ is een hilarische en pijnlijke komedie over liefde, lust en ontrouw tussen twee bevriende stellen.
Gespeeld door een topcast met o.a. Huub Stapel en Johanna ter Steege zien we het dilemma van de knellende banden van de huwelijkse trouw. Natuurlijk is eerlijk en oprecht zijn tegen onze partner en beste vrienden het belangrijkste wat er is, maar wat te doen als de lust en de passie nog net iets sterker zijn? [try-out]

Eten bij toneel

Kom voor een smakelijke appetizer voorafgaand aan uw toneelbezoek bij ons eten in het Theatercafé. U zit met medebezoekers aan lange tafels die vol lekker eten staan om te delen. En wij zorgen voor een boeiend randprogramma rondom de voorstelling.
The Living, een restaurant op steenworp afstand van ons theater, kookt voor u. Jorine en haar team zorgen voor afwisselende en vooral lekkere gerechten, 100% vegetarisch en 100% biologisch. The Living staat voor creatief homemade food met groente in de hoofdrol en een verregaand duurzaamheidsbeleid op de achtergrond. Voor € 20 p.p. eet u mee.


Om 18.30 uur is ons theater geopend en vanaf 18.45 uur worden de gerechten uitgeserveerd. Wij zien u graag! Reserveren kan hier.
 

Voor iedereen die de waarheid wil leren, terwijl ze liever een leugen willen

Credits

tekst: Florian Zeller | regie: Gijs de Lange | spel: Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt De Maesschalck

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten