Meesterpianisten

Zondagochtendconcert

Winnaars Liszt piano Concours
zo 16
december

Het Internationaal Franz Liszt Concours is gewijd aan de pianomuziek van Franz Liszt. Deze exclusieve aanpak, de uitgebreide carrièrebegeleiding én de internationale tournee die de drie prijswinnaars naar concertzalen over de hele wereld brengt geven het Liszt Concours een volstrekt uniek karakter.

 

Dit seizoen maken de Laureaten een toernee langs de Nederlandse concertzalen met een virtuoos programma met de mooiste pianomuziek van Franz Liszt. Drie uitzonderlijke pianisten op één middag met als daverend slotakkoord: zes handen op één vleugel.

 

Om 10.45 uur geeft musicus & muziekverteller Brechtje Roos een introductie op dit concert. Laat uw oren op scherp zetten en geniet nog meer van het concert!

Voor meer muziekverdieping kunt u bij Brechtje in september en januari de luisterlessen Nieuwe Kijk op Muziek volgen in OPEN.

Programma

Een gevarieerd programma met werken van Liszt en bewerkingen door Liszt van composities van Beethoven, Schubert en Wagner.

Credits

Dina Ivanova (Rusland), Minsoo Hong (Zuid Korea) en Alexander Ullman (Verenigd Koninkrijk)

Cookies

We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.

Klik hier voor meer informatie Sluiten