Verhalen van Toon Tellegen & Belcampo

Piet van der Pas, Gitta Fleuren & Peter de Jong
13 dec
14:30
  • do 13 dec
    14:30
    Rietveld Theater
    Geweest

Speciaal bedoeld voor iedereen die – om wat voor reden dan ook – 's avonds niet meer naar het theater kan en toch voorstellingen wil zien. Let op: deze voorstelling vindt plaats in Het Rietveld Theater.

Let op: in de seizoensbrochure staat helaas een foutieve datum vermeld. De voorstelling vindt plaats op donderdag 13 december en niet op 14 december.

In 'De verjaardag van de mossel' trekt een bonte stoet van grappige en ontroerende personages voorbij in een wonderlijk feest van zee, zand en verlangen. In deze derde voorstelling van Piet van der Pas met verhalen van Toon Tellegen werkt hij samen met actrice Gitta Fleuren. Samen vieren zij de verjaardag van de mossel en daarnaast een reünie, vriendschap, taal, verwondering en het leven.

 


In 'Ik zat er al. Ik was al ingestapt' hoort u vijf aaneen geregen verhalen uit het rijke repertoire van Belcampo, wiens fantasierijke en absurdistische verhalen talloze theater-, radio-, film- en televisiemakers inspireerden. In deze voorstelling laten beeldend kunstenaar Peter Dejong en verteller Piet van der Pas vertelkunst en beeldende kunst naadloos samenvloeien tot een geheel eigen theatervorm.
 

 

Lunch

Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om gebruik te maken van een lunch (vanaf 13.00 uur).€ 12,50 | € 17,50 (incl. lunch)
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie