za 13 okt 20:15 - 22:35
Fenomenaal staaltje comedy-acteren

Kunst & Kitsch

Liz Snoijink, Raymonde de Kuyper e.a.
13 okt ’18
20:15 - 22:35
  • za 13 okt
    20:15 - 22:35
    Theaterzaal

Dit bijzondere, komische toneelstuk dat door Jon van Eerd speciaal bewerkt werd voor de twee topactrices Liz Snoijink en Raymonde de Kuyper biedt een fenomenaal staaltje comedy-acteren.

Snoijink speelt een tourgids van een oersaai landhuis. Zij wordt echter op staande voet ontslagen omdat zij met haar ongebreidelde fantasie de details van de rondleiding wat spannender maakt door de feiten flink te kleuren. Haar chef (De Kuyper) krijgt echter wroeging en besluit bij haar langs te gaan om hulp te bieden. De wonderlijke en potsierlijke vriendschap die hieruit ontstaat is een vrijbrief voor fantastische dialogen, fascinerende humor en een onbetaalbare climax.


Maak uw avond compleet met een heerlijke maaltijd

Het is op zaterdag 13 oktober mogelijk om voor € 20,00 te genieten van een smakelijke maaltijd die voor u wordt bereid door de koks van The Living. U kunt uw plaats(en) reserveren via: eten@theaterdeveste.nl.
 

The Living maakt altijd 100% vegetarisch en 100% biologische gerechten. Jorine en haar team zorgen voor afwisselende en vooral lekkere gerechten. The Living staat voor creatief homemade food met groente in de hoofdrol en een verregaand duurzaamheidsbeleid op de achtergrond.
 

Vanaf 18.30 uur is ons theater geopend en vanaf 18.45 uur worden de gerechten uitgeserveerd.


Achtergrond informatie

Het stuk werd door Peter Shaffer (o.a. 'Amadeus') geschreven voor Maggie Smith (o.a. bekend als de excentrieke dame in 'Downton Abbey' en van 'Harry Potter'). De spannende samenstelling van acteurs in combinatie met de unieke regie van Jon van Eerd maakt deze uitdagende komedie met haar puntige teksten, onverwachte wendingen en dolkomische situaties, een niet te missen voorstelling.

Credits

tekst: Peter Shaffer | vertaling en regie: Jon van Eerd | met: Liz Snoijink, Raymonde de Kuyper, Arie Cupé, Liza Zeijderveld e.a

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie