Amsterdam - Parijs

Thérèse Steinmetz, Philippe Elan e.a.
In het Rietveld Theater: Theater overdag
do 11 okt 14:30
do 11 okt ’18
14:30
  • do 11 okt ’18
    14:30
    Rietveld Theater

Speciaal bedoeld voor iedereen die – om wat voor reden dan ook – 's avonds niet meer naar het theater kan en toch voorstellingen wil zien. Let op: deze voorstelling vindt plaats in Het Rietveld Theater.

'Chanteur' Philippe Elan trad in de afgelopen jaren op met artiesten als Cor Bakker, Louis van Dijk, Liesbeth List en Laura Fygi. In dit programma ziet en hoort u hem samen met Thérèse Steinmetz die 18 jaar geleden, na een glanzende carrière, naar Frankrijk vertrok. Nu is ze weer terug op het podium alsof ze nooit is weggeweest.


Het programma kan het best omschreven worden als een ''dialogue musical''. Het zijn oorspronkelijke sololiedjes die zijn omgevormd tot duetten en dialogen. In veel gevallen zijn zulke liedjes aardig verbouwd en van een andere toonsoort voorzien om de dialogue mogelijk te maken. Arrangementen en begeleiding: Nico van der Linden, arrangeur en pianist die vele theaterpersoonlijkheden heeft begeleid. Een uitgebalanceerd en liefdevol programma, gemaakt door drie prachtige mensen
 

Lunch

Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om gebruik te maken van een lunch (vanaf 13.00 uur).

€ 12,50 | € 17,50 (incl. lunch)