In het Rietveld Theater: Theater overdag

Amsterdam - Parijs

Thérèse Steinmetz, Philippe Elan e.a.
11 okt
14:30
  • do 11 okt
    14:30
    Rietveld Theater
    Geweest

Speciaal bedoeld voor iedereen die – om wat voor reden dan ook – 's avonds niet meer naar het theater kan en toch voorstellingen wil zien. Let op: deze voorstelling vindt plaats in Het Rietveld Theater.

'Chanteur' Philippe Elan trad in de afgelopen jaren op met artiesten als Cor Bakker, Louis van Dijk, Liesbeth List en Laura Fygi. In dit programma ziet en hoort u hem samen met Thérèse Steinmetz die 18 jaar geleden, na een glanzende carrière, naar Frankrijk vertrok. Nu is ze weer terug op het podium alsof ze nooit is weggeweest.

 


Het programma kan het best omschreven worden als een ''dialogue musical''. Het zijn oorspronkelijke sololiedjes die zijn omgevormd tot duetten en dialogen. In veel gevallen zijn zulke liedjes aardig verbouwd en van een andere toonsoort voorzien om de dialogue mogelijk te maken. Arrangementen en begeleiding: Nico van der Linden, arrangeur en pianist die vele theaterpersoonlijkheden heeft begeleid. Een uitgebalanceerd en liefdevol programma, gemaakt door drie prachtige mensen
 

 

Lunch

Voorafgaand aan de voorstelling is het mogelijk om gebruik te maken van een lunch (vanaf 13.00 uur).

 

 

€ 12,50 | € 17,50 (incl. lunch)

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie