zo 30 sep 14:30 - 15:10
Een stoere drieling op avontuur

Drie

BonteHond | Maas theater en dans (4+)
30 sep ’18
14:30 - 15:10
  • zo 30 sep
    14:30 - 15:10
    Theaterzaal

Een voorstelling over de bijzondere band van broers en over anders zijn. ‘Drie’ is een remake van een hit uit 2001. “Een pareltje. (…) Iets meeslepends dat recht het hart ingaat.” (Theaterkrant ****)
 

De vierjarige drieling Jonas, Johan en Jacob loopt weg van huis. Een van hen heeft een paar losse draadjes in zijn hoofd en moet naar een speciale school. Uit protest gaan de broertjes op reis naar oom Kees in Groningen, waar ze vast met z’n drieën mogen wonen. Onderweg beleven ze het ene avontuur na het andere in deze theatervoorstelling over de bijzondere onderlinge band van broers en over anders zijn.

  • “Prachtig en aanstekelijk voorstelbaar gemaakt voor jong publiek” ★★★★ Volkskrant,
  • “De schakelingen, de slapstick-toverij, het flitsend handenwerk en de geestige mimiek – het gebeurt voor je neus, je zit erbij, je kijkt ernaar en je gelooft je ogen niet” De Groene Amsterdammer
  • “Drie is een pareltje. (…) En dan ontstaat er iets zeldzaams. Iets meeslepends dat recht het hart ingaat” ★★★★ Theaterkrant
Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie