50 jaar Krashna Musika: een gouden lustrum!

Krashna Musika
16 mrt ’18
20:15
  • vr 16 mrt
    20:15
    Kon. Conservatorium

Krashna Musika wordt vijftig jaar! Het Delfts Studenten Muziekgezelschap viert dit met twee prachtige lustrumconcerten. Het betoverende ‘Eternal Light’ van Howard Goodall en de spetterende ‘Gadfly Suite’ van Dimitri Sjostakovitsj worden uitgevoerd door een orkest en koor van maar liefst 150 musicerende studenten en de zangsolisten Hadewich De Meester, Matevž Kajdiž en Frank Hermans.

Het concert vindt plaats in de Schönbergzaal van het Koninklijk Conservatorium in Den Haag. Dankzij de prachtige akoestiek, het plezier van de musici en de kracht van de muziek belooft het een bijzondere concert te worden. Op 17 maart is er een uitvoering in de aula van de TU Delft.

Over Krasha Musika
Opgericht in 1968 en inmiddels uitgegroeid tot een gevestigde waarde binnen de wereld van studentenorkesten in Nederland. Voor muzikale studenten in Delft is Krashna Musika bij uitstek dé place to be. De ruim 200 studenten (verdeeld over orkest, koor en kamermuziek) doen tientallen verschillende studies, van Conservatorium tot Architectuur, maar ze hebben één gemeenschappelijke deler: hun passie voor muziek. De studentmusici staan onder leiding van professionele dirigenten Ruben de Grauw en Daan Admiraal.
 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie