Juniors Go Dutch

Junior Company | Nationale Ballet
zo 14 mei 14:30 - 16:30
zo 14 mei ’17
14:30 - 16:30
  • zo 14 mei ’17
    14:30 - 16:30
    Theaterzaal

Jonge toptalenten van Het Nationale Ballet op tournee - Opnieuw brengt de Junior Company van Het Nationale Ballet een tourneeprogramma vol verassingen. In Juniors Go Dutch nemen de jonge, internationale toptalenten van Het Nationale Ballet je mee in de Nederlandse balletgeschiedenis, aan de hand van werk van meesterchoreografen en aanstormend talent.

Juniors Go Dutch is een even aantrekkelijk als uitdagend programma waarin we de sterren van de toekomst leren kennen via werk van de drie beroemde Van’s: Hans van Manen, Toer van Schayk en Rudi van Dantzig. Verder wordt het in 2015 speciaal voor de Junior Company gecreëerde en enthousiast ontvangen Blink van Juanjo Arques opnieuw gedanst. Ten slotte staan er maar liefst twee wereldpremières op het programma van de aanstormende, jonge choreografen Wubkje Kuindersma en Peter Leung.

Kom naar de openbare les! - Altijd al willen weten hoe de dansers zich voorbereiden op de voorstelling en een les bijwonen? Dat kan. Om 13.30 uur organiseren wij een openbare les in de Rabozaal en geeft Ernst Meisner meer achtergrond over de company en het programma. Toegang gratis.

Meet & Greet - Na afloop van de voorstelling is het mogelijk om de dansers te ontmoeten en vragen te stellen en wellicht mee op de foto gaan.

Onderdeel van