Maar ondertussen

Paulien Cornelisse
do 13 mrt en di 8 apr
do 13 mrt ’14
en
di 8 apr ’14

Tegendraadse en originele geest - In haar derde cabaretprogramma houdt Paulien Cornelisse zich bezig met dingen die onbelangrijk lijken en dat misschien ook wel zijn. De ‘ondertussige’ dingen. De onopgemerkte dingen. Het gevoelsleven van een kamerplant mag dan onbelangrijk zijn, het is een geruststellende gedachte dat ook wereldleiders worden aangestuurd door krachten waar zij geen weet van hebben. Grote dingen gebeuren in de wereld. Maar ondertussen…

Paulien Cultural Prof 2014 @ TU Delft - De TU Delft heeft eerder cabaretier Youp van 't Hek weten te strikken en Erik de Jong, beter bekend als liedjeskunstenaar Spinvis, was ook gastdocent aan de TU Delft. Nu is Paulien Cornelisse als Cultural Prof aan de beurt in 2014!
 

Geniet van heerlijke streekgerechten bij Theater de Veste
Om uw avondje uit helemaal compleet te maken kunt u deze avond ook eten bij Theater de Veste. Na het succes van het najaar 2013 zijn de heren van Gastrovan weer terug. Laat u verrassen door een opeenvolging van gerechtjes met de producten die rondom Delft groeien of worden geproduceerd. Proef wat de pot schaft!

U kunt uw plaats(en) reserveren via eten@theaterdeveste.nl(o.v.v. datum, aankomsttijd, aantal personen, uw 06-nummer en of u een voorstelling bezoekt) of via 015-2121312.

  • Locatie: B&L theatercafé @ Theater de Veste
  • Aanvang: v.a. 18.00 uur
  • Kosten eten: deluxe € 25,00 / basis € 19,50 (exclusief drankjes)