Festival Bont Blauw

Wil je ook je talent en kunsten laten zien tijdens Festival Bont Blauw? En ben je amateurkunstbeoefenaar? Sluit je dan aan bij een van de organisaties die ieder in de periode van 15 t/m 26 juni een avond tijdens het festival invullen. Hieronder staat het programma en tref je de mogelijkheden om je aan te melden. Meer informatie volgt.

Popdelft Music Awards 2022 - Popdelft 

Woensdag 15 juni 

Op woensdag 15 juni neemt Popdelft het podium van Theater de Veste voor één avond over. Popdelft zet zich in voor de versterking van het Delftse muziek klimaat door samenwerking tussen alle schakels die actief zijn in de Delftse scene te stimuleren. Op 15 juni organiseert Popdelft de eerste editie van de Popdelft Music Awards. Een avondvullende show met optredens en uitreikingen van prijzen voor muzikanten en organisatoren uit de Delftse muziekscene. 

De winnaars worden gekozen door het publiek, dus houdt www.popdelft.nl in de gaten voor updates zodat ook jij je stem uit kan brengen op jouw favoriete Delftse muziekmakers! 

 

Delftse Sing-a-long - DelftsPeil  

Donderdag 16 juni 

Delftse Sing-A-Long zoekt muzikale herinneringen

Heb jij een herinnering aan een mooi, romantisch of grappig moment dat zich afspeelde in Delft en waarbij muziek een belangrijke rol speelde? Bijvoorbeeld: Je eerste zoen in een café? Of je grote nieuwe liefde kwam aan op het station? Of een liedje dat je ouders altijd zongen? Of een hele mooie muzikale voorstelling in Theater de Veste? De Delftse Sing-a-Long zoekt vrolijke en minder vrolijke herinneringen gekoppeld aan een muzieknummer. Met de mooiste verhalen en liedjes maken de inwoners van Delft met elkaar de Delftse Sing-a-Long! 

Wie weet word jij uitgenodigd om je verhaal te komen vertellen in Theater de Veste, terwijl de zaal jouw liedje zingt. Je wordt begeleid door Gregor Bak en de Sing Along All Stars. Noten lezen is niet nodig. We proberen zoveel mogelijk herinneringen in het programma op te nemen.


Wil je wel een herinnering delen, maar het liever niet zelf vertellen, dan vertellen wij jouw verhaal. 
 
Delftse Sing-a-Long is een project van stichting DelftsPeil in het kader van het 25 jarig jubileum van Theater de Veste.

Stuur je verhaal in (max 400 woorden) voor maandag 16 mei naar: delftzingt@delftspeil.nl. Of bel naar 06-12 22 97 39 of stuur per post naar Theater de Veste, t.n.v. Tamara Vreugdenhil Asvest 1, 2611 PK Delft 
 

Delft Vertelt - Rietveld Theater 

Zaterdag 18 juni 

Wij laten Delftenaren verhalen vertellen in alle disciplines van de podiumkunsten. Dat kunnen dus verschillende vormen zijn zoals storytelling, spoken word, dans (alle vormen), muziek (alle vormen). Belangrijk element is dat het een persoonlijk verhaal is dat wordt uitgebeeld. Het doel is dat alle kleine verhalen weer één verhaal vormen. Een professionele regisseur zal er een productie van maken. De presentator is de verbindende factor; de hoofdverteller. 

Aanmelden: productie@rietveldtheater.nl
Er is plaats voor 10 tot 12 deelnemers (of groepen) 
 

Dance Battle - House of Styles 

Zondag 19 juni 

Info volgt zo snel mogelijk.

Keti Koti 1873 - CANIDREAM 

Vrijdag 24 juni 

CANIDREAM Presenteert “Keti Koti 1873: verbinden door te verbreken”. Een theatervoorstelling vol met inspirerende en diverse acts met verhalen, muziek en dans. Keti Koti, de viering van de afschaffing van de slavernij staat op 24 juni centraal. Het wordt een avond om te leren, te luisteren en te genieten. De avond wordt gehost door co-founder van het Young Papua Collective Julia Jouwe en theater-icoon Jetty Mathurin. 

Aanmelden: jjansen@canidream.nl  

 
Project de Delftse Donderslag bij Heldere Hemel - Koninklijke Harmoniekapel 

Zaterdag 25 juni 

Muziek verbindt en verbroedert, daar zijn wij stellig van overtuigd. Daarom doen we onze concerten deze keer anders. Het orkest gaat – samen met muzikaal cabaretduo Maartje & Kine – naar de mensen toe in de wijken Voorhof en Buitenhof. Iedereen die dat wil kan meedoen! Of je nu rapt, zingt of een instrument speelt. 

Aanmelden: Suzanne@cultuurhuisdelft.nl 
 

De VAK centrum voor de kunsten

Zondag 26 juni 
 
Info volgt zo snel mogelijk.