vr 9 nov 20:30 - 22:15

Four Roses Bourbon and Blues

Hans Offringa, Dirk van Coevorden en Klaas Vermeulen
9 nov ’18
20:30 - 22:15
  • vr 9 nov
    20:30 - 22:15
    Theatercafé

Blues is net zo mellow als Four Roses’ bourbon. Daarom slaat Four Roses de handen ineen met de mooiste blues optredens van Nederland. Ben jij erbij?
 

Dit theaterseizoen brengt Pernod Ricard in samenwerking met Four Roses en the Whisky Couple de ‘Bourbon and Blues theatertour’. Een exclusieve tour waar in ongeveer 105 minuten Hans Offringa samen met Klaas Vermeulen en Dirk van Coevorden het verhaal van de bourbon en de blues vertelt.

Geniet van spannende verhalen over smokkelen, de drooglegging, slavernij, de geschiedenis van bourbon & blues, Amerikaanse iconen bij uitstek. Alles gelardeerd met prachtige akoestische blues van twee klasse muzikanten. 
 

Bij binnenkomst ontvangt u een whisky tasting die bestaat uit een doos met proefbuisjes en een bluesboekje (geschreven door Hans Offringa).


bourbonandblues.nl

 


 

Cookies
We gebruiken cookies om uw bezoek aan deze website zo plezierig mogelijk te maken. We onthouden bijvoorbeeld uw persoonlijke instellingen. Ook gebruiken we Google Analytics om inzage te krijgen in de gebruiksvriendelijkheid van de website en deze vervolgens te kunnen verbeteren.
Klik hier voor meer informatie