Memento Mori [via livestream]

Nineties Productions
Via livestream live vanuit Theater de Veste
do 18 feb 20:15 - 22:00
do 18 feb ’21
20:15 - 22:00
  • do 18 feb ’21
    20:15 - 22:00
    Live stream
    Geweest

2020 lijkt een mondiale Memento Mori te zijn, daarom creëert theatercollectief Nineties een immersief online ritueel, een digitale memento mori, waarin het voorbijgaan der dingen gevierd wordt. Kom emotioneel detoxen en rouwen om alles wat niet meer is in deze ode aan de vergankelijkheid van de mens. Van harte aanbevolen door pers en publiek! Deze voorstelling is Engelstalig. 

Memento Mori wordt live gemaakt vanuit Theater de Veste en is voor het publiek online te volgen via ZOOM. En het beste te omschrijven als een live geconstrueerde theatrale virtuele ontmoetingsplek, een cross-over tussen performance, dans, muziek, poëzie en web-art. Een immersief ritueel als ode aan de vergankelijkheid van de mens. 

Deze voorstelling wordt 100% live gespeeld en geconstrueerd voor een (internationaal) online publiek via Zoom. Met een green screen broadcast studio tourt Nineties langs verschillende theaters/plekken in Nederland.

Nineties maakt muziektheatervoorstellingen waarin theater, muziek, literatuur, beeldende kunst en popcultuur schaamteloos door elkaar vloeien. Iconen, bekende stromingen, subculturen en tijdsgeesten worden onder de loep genomen, en geplaatst naast de tijd waarin we nu leven.

Let op: deze voorstelling is via Zoom, de performance is in het Engels.

  • ‘Bij Memento Mori zit het digitale publiek op de eerste rang.’ – NRC ****

  • ‘Memento Mori is een prikkelende, meerduidige en contemplatieve ervaring – maar blijft tegelijkertijd het hele uur lang prettig om naar te kijken.’ – Theaterkrant

  • 'Zowel on- als offline kun je je met Memento Mori verliezen in een trip naar het hiernamaals en terug' Volkskrant 

Tickets:

De toegangsprijs voor de livestream is per huishouden. 

Onderdeel van:
Livestream tips

Bekijk onze thema's