Comedy Club Delft

Kristel Zweers (MC), Ronald Smink, Jasper van der Veen & Fuad Hassen
Laatste Comedy Club van dit theaterseizoen
wo 5 jun 20:30
wo 5 jun ’24
20:30
  • wo 5 jun ’24
    20:30
    Theatercafé

Comedy Club Delft is hét stand-up podium van Delft; een ongekend strakke line-up aan comedians gaat het Theatercafé flink op z’n kop zetten. En dit keer voor het laatst, want na de zomer zijn ze pas bij je terug. Verwacht drie stand-up toppers en een MC die de avondvakkundig aan elkaar praat.

De laatste Comedy Club Delft van het seizoen beloofd je te laten brullen van het lachen. Stand-up comedy doet het goed in Delft, eerdere comedyavonden in Theater de Veste waren steevast uitverkocht. Wacht daarom niet te lang met reserveren. 

Kristel Zweers 

Kristel Zweers één van de eerste Comédienne`s van Nederland. Deze vrouw heeft een schat aan ervaring. Met haar theaterprogramma`s heeft ze alle theaters van Nederland  gezien. Ook heeft ze in de beginperiode meegespeeld met de Lama`s.  De humor van Kristel is hard, soms confronterend, maar uiteindelijk aait ze je zachtjes over je bol en zet je met beide benen op de grond.  

Ronald Smink 

Ronald Smink is een levend stripfiguur die als comedian volledig out of the box denkt. Een show van Smink is een energieke ervaring waarbij het publiek wordt bestookt met bizarre fantasieën over bevers op de snelweg, Fortuna Sittard, en de waanzin van kinderen krijgen. Een extreem grappige achtbaan waar geen einde aan lijkt te komen dus. Ronald heeft het Groninger Studenten Cabaret Festival gewonnen, op Lowlands gespeeld en met meerdere avondvullende cabaretprogramma’s door Nederland getoerd. Ronald Smink is de absolute top van comedy, dus!

Jasper van der Veen 

Jasper van der Veen (Groningen, 1987) debuteerde in 2021 met zijn voorstelling Het dreigt volslagen goed te komen. "Van der Veen toont zich een volwassen podiumpersoonlijkheid: hij is ontwapenend en charismatisch en weet zijn hoge energie goed vast te houden. Met zijn haarscherpe mimiek en spel trekt hij moeiteloos nieuwe werelden in."

Fuad Hassen 

Fuad Hassen is allereerst de grappigste man van het universum. Het staat op internet dus het is waar. Fuad won in 2013 de finale van de Camerettenfestival. Waar Fuad op het podium staat is het feest. Elke zaal weet hij feilloos om zijn vinger te wenden.  Fuad speelt  avondvullend door het hele land, momenteel speelt hij zijn voorstelling: Vogel vrij. De kracht van Fuad is dat je al vrolijk wordt als je hem ziet en dan moeten de grappen nog komen. Fuad een comedian die je niet snel vergeet.   


N.B. deze Comedy Club Delft is verplaatst van 30 mei naar 5 juni

Deze avond wordt in samenwerking met de Comedytunes georganiseerd en is mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor DC-Beheer

Onderdeel van