BAS.

BOG. & hetpaleis
Muzikale familievoorstelling voor iedereen die zich niet zomaar de les laat lezen
zo 12 mei 14:30 - 15:30
zo 12 mei ’24
14:30 - 15:30
  • zo 12 mei ’24
    14:30 - 15:30
    Theaterzaal

Na het bejubelde en met een Zilveren Krekel bekroonde ‘KID.’ keert BOG. samen met hetpaleis terug naar de basis. De grondtoon van het leven. Wat moet een mens weten om te kunnen leven? Alle hoofdsteden van de wereld? Alle onderdelen van een fiets?

Alle betekenissen van het woord ‘niets’? Hoe vleermuizen met elkaar communiceren? ‘BAS.’ Is een muzikale familievoorstelling voor iedereen die zich niet zomaar de les laat lezen, een popconcert dat zaagt aan de stoelpoten van ‘dat wat je nou eenmaal hoort te weten’. Door verschillende jongeren en volwassenen te bevragen, zoekt BOG. naar waar het voor ons om draait in dit bestaan. Het resultaat? Een voorstelling die je uitdaagt om zelf na te denken over wat er écht belangrijk is.

wat je moet weten om te leven

Alle hoofdsteden van de wereld. 
Alle onderdelen van een friet. 
Alle betekenissen van ‘niets’. 
De geschiedenis van schimmel. 
De wortel van 144. 
De formule voor flirten. 


Deze voorstelling is geschikt voor iedereen v.a. 10 jaar!

Credits

concept: BOG. (Judith de Joode, Benjamin Moen, Sanne Vanderbruggen en Lisa Verbelen) tekst en spel: Judith de Joode, Sanne Vanderbruggen, Lisa Verbelen, Annet Malherbe, Ludwig Bindervoet - dramaturgie: Roos Euwe, Jade Assink (stage) - eindregie: Carly Wijs - scenografie: Theun Mosk - muziek: Adriaan Van de Velde en Lander Gyselinck - kostuum: Rosa Schuetzendorf - coproductie: Hetpalais