Leuke Titel

Jeroen Leenders
Cabaret met cultstatus
za 30 mrt 20:15 - 21:45
za 30 mrt ’24
20:15 - 21:45
  • za 30 mrt ’24
    20:15 - 21:45
    Theaterzaal

De Nederlands cabarettop bewondert Jeroen Leenders zijn talent dat onvoorspelbaar, intelligent en altijd geëngageerd is. Leenders is een klasse apart, mis deze show vol absurde humor en persoonlijke verhalen niet! 

Jeroen Leenders was een doodgewone taxichauffeur en begon zijn carrière als comedian op het podium in café The Joker. Hoewel stijf van de zenuwen werd hij gescout en experimenteerde er rustig op los op verschillende podia in Vlaanderen en Nederland. Hij won de Gouden Kabouter in 2008 en het Leids Cabaret Festival in 2010, waarmee hij de hoogste cabarettitel in de lage landen won. Sindsdien heeft Leenders verschillende shows gemaakt en opgetreden in theaters in België en Nederland. In 2018 trad hij toe tot Comedytrain en trad hij regelmatig op in Toomler. Met een inmiddels verworven cultstatus staat Leenders bekend om zijn unieke en compromisloze stijl, waarmee hij zowel lokaal als internationaal bekendheid heeft verworven.

[toegangsprijs inclusief drankje]

Onderdeel van

N.B. in de Theatertips gids staat per ongeluk bij de omschrijving onderaan een zinnetje van de Van Leeuwenhoeklezing, dit zinnetje is niet van toepassing op deze voorstelling.