Comedy Club Delft

Jeroen Pater (MC), Alina Sharipova, Bas Birker & Tobi Kooiman
Gierend van het lachen de lente in!
di 26 mrt 20:30 - 22:30
di 26 mrt ’24
20:30 - 22:30
  • di 26 mrt ’24
    20:30 - 22:30
    Pauze 21:15
    Theatercafé

Opladen en helemaal vrolijk de lente in met Comedy Club Delft! Je wordt getrakteerd op drie stand-upcomedians, een MC die de avond aan elkaar praat en een volle tank endorfine (die je mee naar huis mag nemen).

De comedians schieten in up-tempo de meest absurde en hilarische verhalen de zaal in, waardoor je aan het eind van de avond met een fris en energiek gevoel weer buiten staat. De line-up van de avond: 

Jeroen Pater (MC)

Jeroen Pater behoort tot de eerste generatie stand-up comedians in Nederland.  Zo behoorde hij onder andere  tot de Comedy Explosion.  Jeroen is een bezig bij. Zo is hij oprichter van de Utrechtse comedyclub het Comedyhuis en organisator van het Utrechtse International Comedy Festival in TivoliVredenburg. Het grootste Comedyfestival van de Benelux. Naast organiseren straalt deze comedian op het podium ook één en al ervaring uit.

Alina Sharipova

Alina Sharipova is een Belgische stand-up comedian gevestigd in Amsterdam en met sterke roots uit de post-Sovjetperiode. Deze ingrediënten zorgen voor een stevige voedingsbodem voor het materiaal waarmee Alina optreedt.

Bas Birker

Bas is vaak een van de vaste headliners  op de Comedytunes Comedynight.  Deze geboren Brabander wonend in Antwerpen windt elke zaal om zijn vinger.  Bas heeft overal gespeeld van de kermis in Boxtel tot aan Lowlands, Rockwerchter en het Sportpaleis van Antwerpen. Het maakt ook niet uit, overal waar Bas komt gaat de zaal plat.  Afgelopen zomer heeft Bas Birker samen met Ronald Smink een online Comedy Cursus gemaakt voor de beginnende comedian.

Tobi Kooiman

Tobi Kooiman is cabaretier, stand-up comedian, wiskundige en was finalist bij Cameretten, waar de jury zijn voorstelling “een waar feest voor de theaterbezoeker” noemde en de mensen in het uitverkochte Oude Luxor Theater hem beloonden met de Publieksprijs.  Op het podium doet hij verwoede doch vergeefse pogingen om zijn logica toe te passen op het leven en de vraagstukken die daar onvermijdelijk bij komen kijken. Dat het publiek daar ongegeneerd doorheen lacht, neemt hij op de koop toe.


Deze avond wordt in samenwerking met de Comedytunes georganiseerd en is mede mogelijk gemaakt door onze hoofdsponsor DC-Beheer

Onderdeel van