Marijke de Gruyter & Nicolien de Jong

Emoji Explosie (8+)

HNTjong & Eva Line de Boer
Van de makers van ‘Heidi Pippi Sissi Ronnie Barbie’ en ‘Oma is een Avatar
zo 11 feb 14:30
zo 11 feb ’24
14:30
  • zo 11 feb ’24
    14:30
    Theaterzaal

Het Nationale Theaterjong (HNTjong) komt weer naar Delft! Na ‘Heidi Pippi Sissi Ronnie Barbie’ en ‘Oma is een Avatar’ is 'Emoji Explosie' de nieuwe jeugdvoorstelling van Eva Line de Boer over het spannende gebied tussen de online en offline wereld.

Mo heeft zoveel gedachtes, gevoelens en vragen dat het soms lijkt alsof haar hoofd ontploft. Haar emoties vliegen dan alle kanten op. Alsof ze in een rollercoaster zit en tegelijkertijd wil schreeuwen, huilen en lachen. Om meer grip te krijgen op haar temperament, duikt Mo diep in een gloednieuwe online game wereld. Hier gaat ze de uitdaging met obstakels aan die ze in real life niet aandurft. Ze ontmoet allerlei figuren die haar emotioneel testen en aanvullen. Lukt het hen om samen de gevaarlijkste missies te overleven? Geïnspireerd op de wereld vanvideogames zoals Celesteen de Pixar film: Inside Out. Je kunt er eindeloos verdwalen, falen en opnieuw beginnen. Hoe ga je om met gevoelens in een tijd waarin de emoji’s je om de oren vliegen?

“Emoji Explosie is een intieme voorstelling vol bijzondere visuals waarbij alle soorten emoties voorbijkomen. Voor iedereen die soms extreem veel en soms onwijs weinig voelt.”  Regisseur Eva Line de Boer  

Credits

Regie: Eva line de Boer. Spel: Ayisha Siddiqi, Paul R. Kooij en Roben Mitchell. Dramaturgie: Martine Manten. Beeld: Tim Vermeulen & Jacob Kok. Geluidsontwerp: Harpo 't Hart. Coproductie: HNTjong en Eva Line de Boer.