Stadsbal Delft

Theater de Veste & Dansschool Wesseling
Bachata, Ballroom, Salsa, Argentijnse Tango & Latin!
za 16 sep 20:30 - zo 17 sep 01:00
za 16 sep ’23
-
zo 17 sep ’23
Vanaf 20:30
  • za 16 sep ’23
    -
    zo 17 sep ’23
    Vanaf 20:30
    Theater de Veste

Mogen wij deze dans van je? Start het culturele seizoen dansend tijdens de nieuwe editie van Stadsbal Delft. Samen met Dansschool Wesseling maken we er weer een swingend feest van, waar in drie verschillende dans zones heerlijk gedanst kan worden.

We presenteren in de grote foyer Salsa, in het Theatercafé de stijldansen Ballroom & Latin en op het grote podium vindt er een Argentijnse Tango salon plaats.

Workshops

Voorafgaand aan het bal kan je deelnemen aan één van de drie workshops, hiervoor kan je een combiticket a € 19,50 kopen (Stadsbal + Workshop). Je kan één workshop toevoegen tijdens het bestelproces. De workshops die dit keer worden gegeven zijn:

  • Stijldansen Latin
  • Argentijnse Tango
  • Bachata

De aanvangstijd van de workshops is 19.00 uur. Alle workshops zijn voor intermediate/advanced niveau. Mocht je een beginner zijn, dan is het raadzaam om bij Dansschool Wesseling eerst een proefles te volgen.

Shows

Naast heerlijk vrijdansen in de verschillende dans area's, kan je tijdens het Stadsbal genieten van shows door professionals:

  • Lisa en Mihai, Latin Stijldansen
  • Carlos en Mirella, Agentijnse Tango
  • Poetic Motion, Salsa

Foto en video opnamen

Tijdens dit evenement georganiseerd door Dansschool Wesseling en Theater de Veste mogen foto en video opnames worden gemaakt. Door deelname aan het Stadsbal Delft ga je akkoord met het feit dat er beeldmateriaal voor publiciteitsdoeleinden wordt gemaakt, waar deelnemers op kunnen komen te staan. 

 

Programma o.v.b van wijzigingen

Een workshop kan je tijdens het bestelproces toevoegen.

Onderdeel van

Credits

Een samenwerking tussen Theater de Veste en Dansschool Wesseling.