rEvolution

Musical- en Popkoor Delft [externe programmering]
za 3 jun - zo 4 jun
za 3 jun ’23
-
zo 4 jun ’23

In deze voorstelling vertelt Musical- en Popkoor Delft een muzikaal verhaal dat begint bij de grauwe, uitzichtloze situatie van een groep fabrieksarbeiders die gevangen zit in de ratrace van het leven. Een situatie die schreeuwt om verstilling en verandering, maar ook om actie en om het laten horen van je stem! 

Ambitieuze meerstemmige koorarrangementen nemen je mee langs de strijd en (r)evolutie van de arbeiders waarbij uiteindelijk hoop en liefde overwinnen. Laat je beroeren door een fijne mix van bekende en minder bekende pop- en musicalnummers, met hier en daar verrassende ritmische en melodische wendingen. Uitgevoerd met veel liefde voor muziek en vaak met een knipoog en een vleugje humor. Een sfeervol en krachtig avontuur voor jong en oud!

De voorstelling wordt muzikaal omlijst door Theaterorkest.nl en het  koor wordt geleid door vocal leader/arrangeur Kevin Zwinkels.

Externe programmering

Dit is een externe programmering die verzorgd wordt door Musical- en Popkoor Delft; een enthousiast en energiek amateurkoor. Wil je ook Theater de Veste huren? Neem contact met ons op. Klik hier.