Familie Wolf komt hier wonen (6+)

Boeschoten & Guthman
zo 8 jan 14:30
zo 8 jan ’23
14:30
  • zo 8 jan ’23
    14:30
    Theaterzaal

Op jacht naar een nieuw leefgebied belanden broer en zus Wolf per ongeluk op het podium van Theater de Veste. Een kudde publiek, die maar niet aan de kant wil gaan, staart de twee vanuit de zaal aan. En wie is toch die commentaarstem die alles lijkt te weten over de wolvenfamilie?

Broer Freki en Zus Geri verschillen heel erg in hun benadering van de mensen. Freki gaat als een echte Wolf het liefst over tot de aanval, maar Geri is juist nieuwsgierig en begint steeds brutaler aan te pappen met de mensenkudde. Geri raakt steeds meer vervreemd van haar broer. Betekent dit het einde van hun hechte familieband?

Ben jij wel zo gewoon als je dacht?

Wat begint als een klassieke natuurdocumentaire, waarbij de wolven onderwerp van observatie zijn, ontspoort in een humoristische confrontatie tussen de twee wolven en het publiek. Het publiek zal niet achteroverleunen, want de wolven zijn nieuwsgierig en nietsontziend!

'Familie Wolf komt hier wonen' zet alles op z’n kop en daagt je uit om de verschillen tussen jezelf en anderen te ontdekken en te merken dat je zelf ook niet zo gewoon bent als je dacht. Een interactieve, filosofische parabel, die je aan het denken zet over alles wat vanzelfsprekend lijkt.

Bekijk alvast de teaser waarin broer en zus Wolf onopvallend hun prooi achterna gaan:

Credits

Spel: Ottolien Boeschoten, Gerold Guthman | Concept: Tom Sijtsma, Ottolien Boeschoten | Tekst: Tom Sijtsma
Regie: Bram de Goeij | Stem: Jeroen Kramer | Decor: Jeroen Henstra (met dank aan Vis à Vis) | Kostuums: Annemarie Klijn