Achter de duinen

Harrie Jekkers
vr 26 nov 20:15
vr 26 nov ’21
20:15
  • vr 26 nov ’21
    20:15
    Theaterzaal
    Geweest

De zo geliefde en populaire Harrie Jekkers vertelt met liedjes en conferences over zijn Haagse jeugd. En op de gebruikelijke Jekkers-manier met een lach, een traan en een korrel zout. Wacht niet te lang met reserveren!

Harrie Jekkers vertelt over zijn Hagenese vader die hield van ADO, klaverjassen en bier en over zijn Haagse moeder die meer Hagenaer was dan Hagenees en haar zoon de liefde bijbracht voor de wat meer verheven dingen van het leven.

Maar deze voorstelling blijft niet steken in nostalgie over de veilige vijftiger jaren, toen vader nog zorgde voor brood op de plank dat door moeders werd besmeerd en in vier stukjes gesneden. Het Den Haag dat door de jaren veranderde, komt ook ruim aan bod. Harrie vertelt zijn verhalen op de gebruikelijke Jekkers-manier met een lach, een traan en een korrel zout.

[toegangsprijs inclusief drankje]

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.