Trilogie Familiekroniek

Nasrdin Dchar
Must-see voor toneelliefhebbers!
za 16 okt 17:30 - 22:00
za 16 okt ’21
17:30 - 22:00
 • za 16 okt ’21
  17:30 - 22:00
  Theaterzaal

Kom bingewatchen met meesterverteller Nasrdin Dchar! Beleef zijn drie succesvoorstellingen (Oumi, DAD en JA) op één avond.

Deze drie prachtige solo's trokken in het hele land volle zalen! Nasrdin heeft de gave te verbinden en durft heel persoonlijk te zijn. De voorstellingen zijn verhalend, ontroerend, soms cabaretesk en heerlijk om naar te kijken.

Familiekroniek

Op een ontwapenende manier vertelt Nasrdin over de belangrijkste mensen in zijn leven: zijn moeder, zijn vader en zijn vrouw. Verhalen over loyaliteit, je plek vinden en natuurlijk de liefde.

Tijdens de pauze krijg je een maaltijd van de Couscousbar: “Zoals Nasrdins theatervoorstellingen je in je hart kunnen raken. Zo voedt onze couscous je ziel!”, aldus de bekende tv-kok Nadia Zerouali.

Programma van de avond: 

 • inloop vanaf 16.30 uur met klein hapje
 • 17.30 tot 18.30 uur voorstelling Oumi
 • 18.30 tot 19.00 uur kleine pauze met soep
 • 19.00 tot 20.30 uur voorstelling DAD
 • 20.30 tot 21.30 uur grote pauze met diner
 • 21.30 tot 23.00 uur voorstelling JA (bij inloop zaal klein hapje)

Uit de pers

 • ★★★★★ Scènes: “Vijf uur is lang, maar met lekker Marokkaans eten en drinken in de pauzes en boeiende verhalen van een zeer innemende persoonlijkheid blijkt deze marathon allesbehalve een uitputtingsslag. Integendeel, het is een intiem samenzijn waar de tijd geen vat op lijkt te hebben.”
 • NRC Handelsblad: “Bij hem waan je je niet in de schouwburg, maar bijna aan tafel.” (...) “Nasrdin Dchar is een rasverteller. Hij gebruikt zijn persoonlijke leven om een groter verhaal te vertellen, en kan daarbij bogen op een zeer innemende theaterpersoonlijkheid.” (...) “De ultieme sleutel tot verbinding.”
 • Theaterkrant: “Zijn woorden krijgen direct vorm in je hoofd, alsof je erbij bent en alles ziet gebeuren.” (...) “Het is persoonlijk, gedurfd, het komt dichtbij, en dat raakt.” (...) “Door OUMI, DAD  en JA op deze manier achter elkaar te spelen, vertelt Dchar het echte, complete verhaal van zijn leven.”


“Deze familiekroniek is een reis door de tijd, een kennismaking met de familie Dchar, een ode aan migratieverhalen en een blik op een veranderende samenleving. Voor mij een enorme uitdaging. Voor het publiek hopelijk een onvergetelijke ervaring”, aldus Nasrdin. 

Nasrdin vertelt op ontwapenende manier over de belangrijkste mensen in zijn leven: zijn moeder, zijn vader en zijn vrouw. Hij neemt het publiek mee in zijn leven; zijn zoektocht als zoon van Marokkaanse ouders in Nederland, zíjn land. Deze familiekroniek is een driedelige voorstelling over loyaliteit, over je plek vinden en natuurlijk over de liefde. Drie intieme verhalen, eerlijk en met humor gebracht, om een groter verhaal te vertellen.

[toegangsprijs inclusief drankje en maaltijd]

Drie voorstellingen inclusief maaltijd!

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs), of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via www.coronacheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour. Lees meer...

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.