Delft Fringe Festival Night XL

11 jaar Delft Fringe Festival
za 18 sep 20:15 - 22:00
za 18 sep ’21
20:15 - 22:00
  • za 18 sep ’21
    20:15 - 22:00
    Theaterzaal
    Geweest

Het Delft Fringe Festival bestond vorig jaar tien jaar, alle reden voor een feestje! Helaas gooide Covid 19 roet in het eten. Op zaterdag 18 september gaan we in de herkansing. Jaarlijks vult het Delft Fringe Festival de stad met verschillende korte voorstellingen van jong, opkomend theatertalent. Tijdens de Delft Fringe Night XL geniet je van een avondvullend programma met drie voorstellingen van dé publiekswinaars van de afgelopen festivaledities. 

De Gestampte Meisjes wonnen walnoot-likkend de Delft Fringe Festival Publieksprijs en keren nu terug naar Delft, kleiner en intiemer dan ooit. Operazangeres én komiek Sanne Vleugels voegde onlangs de Ad Vinkenprijs toe aan haar prijzenkast en laat samen met Anouk Antonissen zien dat Opera écht niet stoffig en oubollig hoeft te zijn.
Tijdens de digitale editie van het Delft Fringe Festival in 2021 won Tappin-It Collective de publieksprijs, terug in Delft laten ze live in het theater zien dat zij de terechte winnaars zijn.

De presentatie is in handen van Sabine Krol (bekend van het cabaretduo HUN en host van Daily Fringe).

  • "Jonge theatermakers tussen het Delfts aardewerk" - Theaterkrant.nl
  • "Culturele Parels bij Delft Fringe Festival" - Algemeen Dagblad

[toegangsprijs inclusief drankje]

Bezoek ons met een coronatoegangsbewijs

Om voorstellingen in Theater de Veste te bezoeken heb je een geldig coronatoegangsbewijs nodig. Dit is een negatieve testuitslag (testbewijs) zijn, of een vaccinatiebewijs of een bewijs dat je hersteld bent van corona (herstelbewijs). Deze dien je in de CoronaCheck-app of geprint via CoronaCheck.nl in een QR-code om te zetten. Lees meer...

Coronamaatregelen

We volgen de actuele richtlijnen en verplichtingen van onze branche-organisatie en de rijksoverheid. Vooralsnog wordt bij de voorstellingen tot en met 1 november 2/3 van het aantal beschikbare kaarten verkocht. Voor een prettig en veilig verloop, zijn de voorstellingen tot 1 januari 2022 ongeplaceerd. Je krijgt direct voorafgaand aan de voorstelling een plaats van ons toegewezen. Mocht een voorstelling vanwege coronamaatregelen onverhoopt niet gespeeld kunnen worden, dan ontvang je je aankoopbedrag van je tickets retour.

In Theater de Veste zorgt het luchtbehandelingssysteem voor optimale ventilatie en is de luchtverversing conform de bestaande eisen uit het bouwbesluit en de geldende landelijke richtlijnen van de rijksoverheid.